Wanneer horen niet hetzelfde is als luisteren…… alsof er water in de oren zit.   

Hierover gaat het stuk ‘Water in de oren’ van Theatergroep  Nocturne 

 

We volgen verschillende personages, zoals het echtpaar Hans en Ans die verzeild zijn geraakt in de sleur van hun relatie; hun onmacht om er toch nog iets van te maken leidt vaak tot hilarische situaties; Wendy die alleen haar poes Tommy heeft, Karel die zijn vrouw mist, Johan met zijn zorgrobot, Peter die graag Animal Planet kijkt en Sonja naar wie niemand echt luistert. We kennen eenzaamheid in allerlei vormen: binnen een relatie, binnen een groep mensen, als je de liefde van je leven verliest, of je kat. Soms sluipt het erin zonder dat je het door hebt, soms hakt het erin zonder dat je er iets aan kunt doen. Veel bekenden om je heen en nauwelijks iemand die je echt lijkt te horen en te zien….     

Het verhaal vertelt zich filmisch, met snel wisselende tableaus en locaties, waarbij de acteurs vaak meerdere rollen spelen.                                                                                                                                                                     

Theatergroep nocturne maakt producties waarin oudere spelers het wel en wee  van hun eigen generatie in beeld brengen en erover napraten met het publiek. De voorstellingen zijn laagdrempelig en gaan over actuele en voor ouderen herkenbare thema’s. Onze doelgroep: 60-plussers, ouderenorganisaties en zij die, professioneel of vrijwillig, bij de zorg voor ouderen betrokken zijn of daarvoor worden opgeleid.

 

Voor verdere informatie, reeds gespeelde producties en contact: www.stichting-nocturne.nl

 

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van

 Fonds Sluyterman van Loo 

Stichting Hofje Codde en van Beresteyn